امروزه نارسائي بافت ها به دليل بيماري يا نقض تكويني به يك نگراني مهم تبديل شده است و در حال حاضر استفاده از بافت ها و اندام هاي اهدايي و اقدام باليني راه حل موجود براي رفع اين معضل ميباشد. با اين وجود كمبود اهداكنندگان عضو و همچنين رد بافت ها بعد از اقدام باليني از عمده ترين موانع بشمار مي آيد.
براي رفع اين نياز مهم پزشكي، مهندسي بافت به گزينه اي اميدواركننده تبديل شده است. مهندسي بافت از علوم چندرشته اي است كه از دانش و فناوريهاي مختلف از جمله زيست شناسي پزشكي، داروسازي و بيومواد و ... جهت درمان و ساخت محصولاتي براي ترميم يا جايگزيني بافت ها و اندام هاي آسيب ديده استفاده ميكند.مهندسي بافت طي دو دهه گذشته سير تحولي شگرفي را پشت سر گذاشته است. كه از جمله ميتوان به كاربردهاي سلولهاي بنيادي در اين زمينه اشاره كرد. استفاده از سلولهاي بنيادي براي درمان بيماري هاي مختلف در بسياري از كشورهاي جهان از جمله ايران مورد توجه بوده است و مراكز تحقيقاتي متعددي در حال انجام مطالعات ارزشمند و جذابي مي باشند.
لذا با توجه به اهميت موضوع مركز تحقيقاتي بيولوژي كاربردي كه از سال 1390 مطالعات زيادي در اين زمينه داشته است و تاكنون چندين كنگره ملي و بين المللي را در زمينه بيولوژي كاربردي اجرا كرده است، در نظر دارد در مهرماه 1402 با همكاري دانشگاه ها و موسسات علمي و پژوهشي پيشرو در زمينه مطالعات سلولهاي بنيادي و مهندسي بافت آخرين دستاوردهاي پژوهشي و فناوري را در اين زمينه در دسترس علاقه مندان قرار دهد.
مهلت ارسال مقالات
1402/05/31شروع کنفرانس
1402/07/04پایان کنفرانس
1402/07/05 امروز